Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Начев Петро Костянтинович 8.91 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.91 0.00 5.00 0.00 +
2 Слободян Анастасія Євгенівна 8.35 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.35 0.00 4.00 0.00 +
3 Кустова Аліса Валеріївна 8.07 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.07 0.00 4.00 0.00 +
4 Школа Ігор Олегович 6.18 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.18 0.00 3.00 0.00 +
5 Ляховенко Марина Андріївна 6.09 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.09 0.00 3.00 0.00 +
6 Островська Маргарита Сергіївна 6.07 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.07 0.00 3.00 0.00 +
7 Томіловська Інна Сергіївна 7.89 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.89 0.00 4.00 0.00 +
8 Зубрицька Анастасія Анатоліївна 7.16 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.16 0.00 4.00 0.00 +
9 Загороднюк Денис Сергійович 4.19 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.19 0.00 0.00 0.00