харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)- Факультет:
- Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології продуктів бродіння і виноробства
- Всього місць:
- 15
- Бюджетних місць:
- 7
- Конкурс:
- 1.3
- Подано заяв:
- 9
- Подано оригіналів:
- 6
| № | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | Начев Петро Костянтинович | 8.91 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.91 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 2 | Слободян Анастасія Євгенівна | 8.35 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.35 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 3 | Кустова Аліса Валеріївна | 8.07 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.07 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 4 | Школа Ігор Олегович | 6.18 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.18 | 0.00 | 3.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 5 | Ляховенко Марина Андріївна | 6.09 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.09 | 0.00 | 3.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 6 | Островська Маргарита Сергіївна | 6.07 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.07 | 0.00 | 3.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 7 | Томіловська Інна Сергіївна | 7.89 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.89 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
| 8 | Зубрицька Анастасія Анатоліївна | 7.16 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.16 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
| 9 | Загороднюк Денис Сергійович | 4.19 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.19 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | — |