Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
1
Конкурс:
13
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Вадуцкий Віталій Ігорович 7.25 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.25 0.00 4.00 0.00 +
2 Тодоров Руслан Іванович 4.77 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.77 0.00 0.00 0.00 +
3 Лисенко Олена Сергіївна 4.48 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.48 0.00 0.00 0.00 +
4 Паламар Владислав Юрійович 4.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.30 0.00 0.00 0.00 +
5 Загороднюк Денис Сергійович 4.19 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.19 0.00 0.00 0.00
6 Толмачевська Марія Олександрівна 4.15 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.15 0.00 0.00 0.00 +
7 Мизинець Вячеслав Анатолійович 4.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.10 0.00 0.00 0.00 +
8 Дімітрієва Анастасія Володимирівна 4.07 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.07 0.00 0.00 0.00 +
9 Недосєка Олександр Сергійович 3.43 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.43 0.00 0.00 0.00 +
10 Ковтун Андрій Володимирович 3.21 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.21 0.00 0.00 0.00 +
11 Школа Ігор Олегович 3.18 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.18 0.00 0.00 0.00 +
12 Ляховенко Марина Андріївна 3.09 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.09 0.00 0.00 0.00 +
13 Островська Маргарита Сергіївна 3.07 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.07 0.00 0.00 0.00 +