Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання і переробки зерна
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
1.6
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Капріца Інна Сергіївна 8.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.30 0.00 4.00 0.00 +
2 Сербулова Анна Олександрівна 8.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.20 0.00 4.00 0.00 +
3 Придорожко Владислав Дмитрович 8.13 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.13 0.00 4.00 0.00 +
4 Миколюк Володимир Вікторович 7.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.90 0.00 4.00 0.00 +
5 Багірова Ельміра Сахібівна 7.80 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.80 0.00 4.00 0.00 +
6 Савчук Олександр Олександрович 7.50 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.50 0.00 4.00 0.00 +
7 Запорожець Олександр Сергійович 7.21 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.21 0.00 4.00 0.00 +
8 Дешева Катерина Олександрівна 4.62 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.62 0.00 0.00 0.00 +
9 Воронюк Ксенія Русланівна 4.52 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.52 0.00 0.00 0.00 +
10 Марахіна Яна Володимирівна 4.43 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.43 0.00 0.00 0.00 +
11 Баженова Аліна Володимирівна 4.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.10 0.00 0.00 0.00 +