харчові технології та інженерія
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки)- Факультет:
- Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
- Всього місць:
- 10
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 3
- Подано оригіналів:
- 0
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Вадуцкий Віталій Ігорович | 7.25 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.25 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
2 | Слободян Анастасія Євгенівна | 4.35 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.35 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
3 | Кисіль Дмитро Дмитрович | 3.54 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.54 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |