Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки)
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
3
Подано оригіналів:
0
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Вадуцкий Віталій Ігорович 7.25 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.25 0.00 4.00 0.00 +
2 Слободян Анастасія Євгенівна 4.35 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.35 0.00 0.00 0.00 +
3 Кисіль Дмитро Дмитрович 3.54 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.54 0.00 0.00 0.00 +