Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки)
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
29
Бюджетних місць:
9
Конкурс:
1.7
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Дмитренко Інна Олександрівна 9.86 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.86 0.00 5.00 0.00 + +
2 Сладка Любава Михайлівна 9.66 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.66 0.00 5.00 0.00 +
3 Трембач Артур Едуардович 9.60 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.60 0.00 5.00 0.00 +
4 Кириліна Тетяна Юріївна 8.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.10 0.00 4.00 0.00 +
5 Ібрагімов Нурлан Махир огли 7.91 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.91 0.00 4.00 0.00 +
6 Драган Сергій Володимирович 7.68 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.68 0.00 4.00 0.00 +
7 Качановський Дмитрій Іванович 7.36 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.36 0.00 4.00 0.00 +
8 Турчин Вадим Валерійович 7.34 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.34 0.00 4.00 0.00 +
9 Шкарбуль Андрій Олександрович 6.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.90 0.00 3.00 0.00 +
10 Гурська Юлія Василівна 5.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.00 0.00 0.00 0.00 + +
11 Кириленко Яна Миколаївна 4.93 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.93 0.00 0.00 0.00 + +
12 Шкапа Ірина Андріївна 4.89 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.89 0.00 0.00 0.00 + +
13 Пахомова Аліна Володимирівна 4.78 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.78 0.00 0.00 0.00 + +
14 Кисіль Дмитро Дмитрович 3.54 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.54 0.00 0.00 0.00 +
15 Крамар Аліна Василівна 3.27 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.27 0.00 0.00 0.00 +