харчові технології та інженерія
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки)- Факультет:
- Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
- Всього місць:
- 10
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 2
- Подано оригіналів:
- 0
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Непийвода Антон Андрійович | 4.27 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.27 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
2 | Томіловська Інна Сергіївна | 3.89 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.89 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |