виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 30
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 9
- Подано оригіналів:
- 9
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Кузнецов Олександр Олександрович | 19.70 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
5.70 | 0.00 | 14.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Двуліт Ігор Олегович | 18.50 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.50 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Борлак Любов Вадимівна | 17.60 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.60 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Костов Сергій Сергійович | 16.90 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.90 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Огородников Анатолій Олександрович | 16.80 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.80 | 0.00 | 12.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Тюпа Микита Сергійович | 16.20 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
5.20 | 0.00 | 11.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Борзаковська Марина Миколаївна | 16.10 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.10 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Тарасенко Ельвіра Євгеніївна | 15.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
5.40 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Поджарова Христина Юріївна | 14.90 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.90 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |