виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 20
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 4
- Подано оригіналів:
- 4
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Ганенко Ольга Русланівна | 356.00 | — | 308.00 |
157.00 ,
151.00 ,
0.00
|
48.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Зінська Лідія Олександрівна | 343.00 | — | 295.00 |
139.00 ,
156.00 ,
0.00
|
48.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Лупова Альона Вікторівна | 302.50 | — | 269.50 |
130.50 ,
139.00 ,
0.00
|
33.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Качур Віктор Миколайович | 296.00 | — | 263.50 |
136.50 ,
127.00 ,
0.00
|
32.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |