харчові технології та інженерія
Магістр- Факультет:
- Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки м’яса
- Всього місць:
- 12
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 7
- Подано оригіналів:
- 3
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Сухно Олексій Михайлович | 239.58 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
78.58 | 0.00 | 161.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Батог Вікторія Олександрівна | 215.29 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
77.29 | 0.00 | 138.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Бугорська Ірина Вікторівна | 213.76 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
64.76 | 0.00 | 149.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Сивокінь Олександр Юрійович | 168.87 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
88.87 | 0.00 | 80.00 | 0.00 | — | — | — | + |
5 | Ярошенко Тетяна Валеріївна | 165.90 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
85.90 | 0.00 | 80.00 | 0.00 | — | — | — | + |
6 | Погарська Аліна Володимирівна | 164.87 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
82.87 | 0.00 | 82.00 | 0.00 | — | — | — | + |
7 | Бреус Ірина Сергіївна | 76.23 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
76.23 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |