Зачекайте...

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
бродильне виробництво і виноробство
Спеціалізація:
Виробництво пива і безалкогольних напоїв
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
3
Конкурс:
1
Подано заяв:
3
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Проценко Людмила Миколаївна 329.50 282.50
154.50
,
128.00
,
0.00
47.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Клименко Катерина Анатоліївна 308.00 270.50
146.50
,
124.00
,
0.00
37.50 0.00 0.00 0.00 +
3 Більце Діана Іванівна 295.00 258.00
125.50
,
132.50
,
0.00
37.00 0.00 0.00 0.00 +