виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Факультет:
- Технологічне
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 15
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 12
- Подано оригіналів:
- 12
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Юшко Аліна Олександрівна | 343.50 | — | 290.00 |
144.50 ,
145.50 ,
0.00
|
53.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Дрок Євген Едуардович | 337.00 | — | 305.50 |
156.50 ,
149.00 ,
0.00
|
31.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Користіна Тетяна Сергіївна | 333.50 | — | 284.50 |
140.00 ,
144.50 ,
0.00
|
49.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Малуха Наталія Дмитрівна | 333.00 | — | 291.50 |
149.50 ,
142.00 ,
0.00
|
41.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Олексенко Ярослав Вікторович | 326.00 | — | 288.00 |
149.00 ,
139.00 ,
0.00
|
38.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Рибалка Юлія Валентинівна | 322.50 | — | 276.50 |
144.50 ,
132.00 ,
0.00
|
46.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Попенчук Сергій Миколайович | 315.50 | — | 286.50 |
151.00 ,
135.50 ,
0.00
|
29.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Бурий Євгеній Олександрович | 308.50 | — | 275.00 |
132.50 ,
142.50 ,
0.00
|
33.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Урізченко Вікторія Олегівна | 307.50 | — | 271.50 |
139.00 ,
132.50 ,
0.00
|
36.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
10 | Тимошенко Тетяна Ігорівна | 307.00 | — | 264.50 |
139.00 ,
125.50 ,
0.00
|
42.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
11 | Норенко Тетяна Вікторівна | 298.50 | — | 268.50 |
136.50 ,
132.00 ,
0.00
|
30.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
12 | Купріян Катерина Олексіївна | 297.00 | — | 258.50 |
134.50 ,
124.00 ,
0.00
|
38.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |