професійна освіта
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти- Факультет:
- Відділення професійної освіти
- Галузь:
- Педагогічна освіта
- Спеціальність:
- професійна освіта
- Спеціалізація:
- Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства
- Всього місць:
- 30
- Бюджетних місць:
- 10
- Конкурс:
- 1.3
- Подано заяв:
- 13
- Подано оригіналів:
- 10
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Карпенко Олександр Олександрович | 13.60 | + | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.60 | 0.00 | 9.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Пікульов Микола Васильович | 22.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.30 | 0.00 | 15.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Убирай Владислав Ігорович | 21.80 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.80 | 0.00 | 15.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Крюков Дмитро Сергійович | 18.80 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.80 | 0.00 | 12.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Агілов Дмитро Олександрович | 18.60 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
5.60 | 0.00 | 13.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Черняков Олексій Олексійович | 18.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.00 | 0.00 | 11.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Понирко Станіслав Іванович | 16.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.00 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Москаленко Євгеній Валентинович | 15.50 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
5.50 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Юрченко Олександр Миколайович | 15.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
5.40 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |
10 | Коляденко Василь Вікторович | 15.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
5.00 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |
11 | Тропотяга Віталій Вадимович | 15.80 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
5.80 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | — | + |
12 | Садкевич Григорій Олександрович | 14.70 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.70 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | — | — |
13 | Щербаков Сергій Ігорович | 14.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
5.40 | 0.00 | 9.00 | 0.00 | — | — | — | + |