Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2014Сумська областьСумський технікум харчової промисловості Національного університету харчових технологій

виробництво цукристих речовин та полісахаридів

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Сумський технікум харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво цукристих речовин та полісахаридів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
16
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Гиник Євгенія Василівна 16.40 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
7.40 0.00 9.00 0.00 +
2 Вікторова Марина Андріївна 20.70 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
7.70 0.00 13.00 0.00 +
3 Аллахвердієва Ельвіра Тельманівна 19.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.10 0.00 11.00 0.00 +
4 Биков Олександр Миколайович 18.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.20 0.00 10.00 0.00 +
5 Горобець Тетяна Вікторівна 17.70 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
6.70 0.00 11.00 0.00 +
6 Коваленко Аліна Вікторівна 17.60 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
6.60 0.00 11.00 0.00 +
7 Суворіна Єлизавета Геннадіївна 17.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
7.20 0.00 10.00 0.00 +
8 Залізна Аліна Миколаївна 17.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
7.20 0.00 10.00 0.00 +
9 Світличний Валерій Олександрович 16.60 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
6.80 0.80 9.00 0.00 +
10 Мяус Наталія Вікторівна 16.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
7.30 0.00 9.00 0.00 +
11 Герман Єлизавета Миколаївна 16.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
6.20 0.00 10.00 0.00 +
12 Колєсова Марина Сергіївна 16.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
6.10 0.00 10.00 0.00 +
13 Єлканов Денис Валерійович 15.80 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
6.80 0.00 9.00 0.00 +
14 Наумов Андрій Олександрович 15.50 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.40 1.10 9.00 0.00 +
15 Рябцева Євгенія Вячеславівна 15.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.50 0.90 9.00 0.00 +
16 Нелін Дмитро Олександрович 14.80 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.80 1.00 8.00 0.00 +
17 Сіроштан Богдан Романович 13.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.30 0.00 8.00 0.00