Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Сумський технікум харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лучанінова Марина Сергіївна 359.50 312.00
163.50
,
148.50
,
0.00
47.50 0.00 0.00 0.00 +
2 Волошко Андрій Сергійович 345.50 298.50
155.00
,
143.50
,
0.00
47.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Нємченко Надія Миколаївна 327.00 280.00
132.00
,
148.00
,
0.00
47.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Сліпченко Олег Іванович 340.50 296.50
157.50
,
139.00
,
0.00
44.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Гніденко Катерина Вадимівна 332.50 287.00
137.00
,
150.00
,
0.00
45.50 0.00 0.00 0.00 +
6 Котенко Аліна Олегівна 331.50 287.00
151.00
,
136.00
,
0.00
44.50 0.00 0.00 0.00 +
7 Голованьова Тетяна Володимирівна 322.00 278.50
136.00
,
142.50
,
0.00
43.50 0.00 0.00 0.00 +
8 Кравченко Роман Борисович 316.50 274.50
134.50
,
140.00
,
0.00
42.00 0.00 0.00 0.00
9 Бугай Аліна Василівна 314.50 281.00
141.50
,
139.50
,
0.00
33.50 0.00 0.00 0.00
10 Пантелеєв Максим Сергійович 312.50 281.00
145.00
,
136.00
,
0.00
31.50 0.00 0.00 0.00 +
11 Тєрентьєва Марина Олексіївна 304.50 272.50
139.50
,
133.00
,
0.00
32.00 0.00 0.00 0.00
12 Бакуменко Валерія Володимирівна 302.00 258.50
124.00
,
134.50
,
0.00
43.50 0.00 0.00 0.00
13 Остапенко Антон Дмитрович 292.50 259.50
127.00
,
132.50
,
0.00
33.00 0.00 0.00 0.00 +