Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
9
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Штокало Марія Олегівна 10.80 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.00 0.00 5.80 0.00 + +
2 Босак Анастасія Володимирівна 10.72 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.92 0.00 5.80 0.00 + +
3 Богоніс Ірина Юріївна 10.55 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.75 0.00 5.80 0.00 + +
4 Галушка Ірина Василівна 10.29 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.69 0.00 5.60 0.00 +
5 Шафранська Тетяна Вікторівна 10.21 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.61 0.00 5.60 0.00 +
6 Юськів Наталія Михайлівна 10.09 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.29 0.00 5.80 0.00 +
7 Данильчук Тетяна Євгенівна 10.02 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.42 0.00 5.60 0.00 +
8 Лушіма Вембадіо Ален - 9.88 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.88 0.00 6.00 0.00 +
9 Дячун Іван Мирославович 8.48 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.88 0.00 4.60 0.00 +