Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Блажкевич Ольга Олександрівна 9.61 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.61 0.00 5.00 0.00 +
2 Гринь Людмила Олегівна 8.45 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.45 0.00 5.00 0.00 +
3 Михайлович Наталія Степанівна 8.39 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.39 0.00 5.00 0.00 +
4 Маслик Тетяна Михайлівна 8.39 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.39 0.00 5.00 0.00 +
5 Кошут Ірина Юріївна 7.26 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.26 0.00 4.00 0.00 +
6 Бородій Марія Василівна 7.16 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.16 0.00 4.00 0.00 +
7 Кондрацький Віталій Вікторович 6.03 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.03 0.00 3.00 0.00 +