харчові технології та інженерія
Спеціаліст- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки молока
- Всього місць:
- 20
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 7
- Подано оригіналів:
- 6
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Блажкевич Ольга Олександрівна | 9.61 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.61 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Гринь Людмила Олегівна | 8.45 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.45 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Михайлович Наталія Степанівна | 8.39 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.39 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | — | + |
4 | Маслик Тетяна Михайлівна | 8.39 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.39 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Кошут Ірина Юріївна | 7.26 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.26 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Бородій Марія Василівна | 7.16 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.16 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Кондрацький Віталій Вікторович | 6.03 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.03 | 0.00 | 3.00 | 0.00 | — | — | + | — |