Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
35
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Смольська Марія Михайлівна 7.31 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.31 0.00 4.00 0.00 +
2 Тимощук Наталія Василівна 9.44 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.44 0.00 5.00 0.00 +
3 Вареник Олеся Миколаївна 9.25 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.25 0.00 5.00 0.00 +
4 Колцун Назар Мирославович 8.75 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.75 0.00 5.00 0.00 +
5 Фіра Андрій Богданович 8.36 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.36 0.00 5.00 0.00 +
6 Захарук Тетяна Петрівна 8.25 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.25 0.00 4.00 0.00 +
7 Жирун Анастасія Борисівна 8.06 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.06 0.00 4.00 0.00 +
8 Чебеняк Тарас Андрійович 7.89 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.89 0.00 4.00 0.00 +
9 Хамуляк Тарас Євгенович 7.88 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.88 0.00 4.00 0.00 +
10 Боянська Наталія Богданівна 7.64 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.64 0.00 4.00 0.00 +