Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
12
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
12
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Самолук Іванна Йосипівна 15.40 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.40 0.00 7.00 0.00 +
2 Шеремета Оксана Вікторівна 13.00 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
7.00 0.00 6.00 0.00 +
3 Вар`ян Мар`яна Василівна 19.70 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
10.70 0.00 9.00 0.00 + +
4 Цимбал Марія Володимирівна 19.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
10.40 0.00 9.00 0.00 + +
5 Швець Владислав Сергійович 18.60 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
9.60 0.00 9.00 0.00 +
6 Сиротинський Тарас Павлович 17.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
9.30 0.00 8.00 0.00 +
7 Квасецька Наталія Богданівна 16.80 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
9.80 0.00 7.00 0.00 + +
8 Чистух Олександр Вікторович 16.80 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.80 0.00 8.00 0.00 +
9 Видра Назарій Михайлович 16.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
9.20 0.00 7.00 0.00 +
10 Кухаришин Софія Богданівна 15.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
10.30 0.00 5.00 0.00 + +
11 Тучапська Марія Володимирівна 14.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.90 0.00 6.00 0.00 +
12 Сворінь Катерина Сергіївна 12.70 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
6.70 0.00 6.00 0.00 +