виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Спеціалізація:
- Технік-технолог з технології харчування
- Всього місць:
- 12
- Бюджетних місць:
- 10
- Конкурс:
- 1.2
- Подано заяв:
- 12
- Подано оригіналів:
- 12
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Самолук Іванна Йосипівна | 15.40 | + | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.40 | 0.00 | 7.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Шеремета Оксана Вікторівна | 13.00 | + | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.00 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Вар`ян Мар`яна Василівна | 19.70 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
10.70 | 0.00 | 9.00 | 0.00 | + | — | + | — |
4 | Цимбал Марія Володимирівна | 19.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
10.40 | 0.00 | 9.00 | 0.00 | + | — | + | — |
5 | Швець Владислав Сергійович | 18.60 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.60 | 0.00 | 9.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Сиротинський Тарас Павлович | 17.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.30 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Квасецька Наталія Богданівна | 16.80 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.80 | 0.00 | 7.00 | 0.00 | + | — | + | — |
8 | Чистух Олександр Вікторович | 16.80 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.80 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Видра Назарій Михайлович | 16.20 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.20 | 0.00 | 7.00 | 0.00 | — | — | + | — |
10 | Кухаришин Софія Богданівна | 15.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
10.30 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | + | — | + | — |
11 | Тучапська Марія Володимирівна | 14.90 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.90 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
12 | Сворінь Катерина Сергіївна | 12.70 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.70 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |