Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Технології органічних речовин
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Крамський Володимир Володимирович 4.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 + +
2 Левченко Ангеліна Валеріївна 4.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 + +
3 Дьяченко Михайло Валентинович 4.85 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 + +
4 Москаленко Марія Валентинівна 4.77 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Бебешко Ганна Вячеславівна 4.75 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 + +
6 Кириченко Дар`я Олександрівна 4.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
7 Пономарьов Роман Юрійович 4.72 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 + +
8 Савченко Таїсія Вікторівна 4.47 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
9 Волошенко Андрій Вікторович 4.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +