Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Технології органічних речовин
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
40
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.6
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Горячева Анна Анатоліївна 4.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Борисенко Галина Григорівна 4.28 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Луценко Марина Віталіївна 4.23 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Клімова Раїса Владиславівна 4.16 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Проценко Юлія Олександрівна 3.95 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
6 Лазуренко Ксенія Леонідівна 4.47 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
7 Трубеко Ірина Олександрівна 4.17 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Корнєва Людмила Анатоліївна 4.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +