Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2014Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
35
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
2.3
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
7
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Трубіцина Світлана Сергіївна 557.00 504.00
175.00
,
171.50
,
157.50
53.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Скрипак Віка Олександрівна 518.50 460.50
157.00
,
150.50
,
153.00
48.00 10.00 0.00 0.00 +
3 Проуторова Анастасія Сергіївна 512.50 462.00
153.50
,
151.50
,
157.00
50.50 0.00 0.00 0.00 +
4 Захаров Олексій Андрійович 494.50 456.50
156.00
,
149.00
,
151.50
38.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Ткачов Іван Євгенович 482.50 431.50
154.50
,
144.50
,
132.50
44.00 7.00 0.00 0.00 +
6 Сокушова Владислава Владиславівна 480.50 433.50
139.00
,
154.00
,
140.50
47.00 0.00 0.00 0.00 +
7 Сіренко Микита Олександрович 447.00 410.00
132.00
,
133.50
,
144.50
37.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Кас`яненко Дар`я Андріївна 519.50 471.50
159.50
,
156.50
,
155.50
48.00 0.00 0.00 0.00 +
9 Велика Яна Миколаївна 517.50 469.00
166.50
,
158.00
,
144.50
48.50 0.00 0.00 0.00 +
10 Сапєльнікова Юлія Сергіївна 509.50 457.50
164.00
,
149.00
,
144.50
52.00 0.00 0.00 0.00 +
11 Соловйов Денис Сергійович 507.00 464.00
156.50
,
151.50
,
156.00
43.00 0.00 0.00 0.00 +
12 Савченко Ірина Володимирівна 504.50 453.00
150.50
,
157.00
,
145.50
51.50 0.00 0.00 0.00 +
13 Шубін Кирило Сергійович 493.00 450.50
159.50
,
140.00
,
151.00
42.50 0.00 0.00 0.00 +
14 Оларь Дмитро Сергійович 493.00 447.50
144.50
,
163.00
,
140.00
45.50 0.00 0.00 0.00 +
15 Гніденко Катерина Вадимівна 477.00 431.50
137.00
,
144.50
,
150.00
45.50 0.00 0.00 0.00 +
16 Пономаренко Руслан Андрійович 462.50 415.50
130.00
,
149.00
,
136.50
33.00 14.00 0.00 0.00 +