Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2014Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Гужвинська Наталя Євгеніївна 365.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 365.00 0.00 +
2 Бабкова Анастасія Юріївна 359.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 359.00 0.00 +
3 Кись Валерія Валеріївна 357.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 357.00 0.00 +
4 Пугач Катерина Сергіївна 345.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 345.00 0.00 +
5 Міщенко Євген Валерійович 339.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 339.00 0.00 +