харчові технології та інженерія
Магістр- Факультет:
- Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
- Всього місць:
- 15
- Бюджетних місць:
- 5
- Конкурс:
- 1
- Подано заяв:
- 5
- Подано оригіналів:
- 5
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Гужвинська Наталя Євгеніївна | 365.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 365.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Бабкова Анастасія Юріївна | 359.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 359.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Кись Валерія Валеріївна | 357.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 357.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Пугач Катерина Сергіївна | 345.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 345.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Міщенко Євген Валерійович | 339.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 339.00 | 0.00 | — | — | + | — |