Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2014Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Котляр Віталій Володимирович 373.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 373.00 0.00 +
2 Стуконоженко Тетяна Анатоліївна 371.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 371.00 0.00 +
3 Пазніков Дмитро Олександрович 366.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 366.00 0.00 +
4 Фендриков Антон Миколайович 356.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 356.00 0.00 +
5 Примак Юлія Олександрівна 345.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 345.00 0.00 +
6 Шірін Сефат Насер Карім 9.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
9.00 0.00 0.00 0.00 +