харчові технології та інженерія
Магістр- Факультет:
- Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки м’яса
- Всього місць:
- 15
- Бюджетних місць:
- 5
- Конкурс:
- 1.2
- Подано заяв:
- 6
- Подано оригіналів:
- 6
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Мілько Руслан Олександрович | 354.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 354.00 | 0.00 | + | — | + | — |
2 | Мережко Дмитро Олександрович | 335.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 335.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Олійник Наталія Олексіївна | 328.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 328.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Школьна Інна Сергіївна | 325.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 325.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Абрамчук Олена Юріївна | 317.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 317.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Козачок Анна Анатоліївна | 270.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 270.00 | 0.00 | — | — | + | — |