Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2014Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мілько Руслан Олександрович 354.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 354.00 0.00 + +
2 Мережко Дмитро Олександрович 335.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 335.00 0.00 +
3 Олійник Наталія Олексіївна 328.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 328.00 0.00 +
4 Школьна Інна Сергіївна 325.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 325.00 0.00 +
5 Абрамчук Олена Юріївна 317.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 317.00 0.00 +
6 Козачок Анна Анатоліївна 270.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 270.00 0.00 +