харчові технології та інженерія
Спеціаліст- Факультет:
- Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки м’яса
- Всього місць:
- 50
- Бюджетних місць:
- 10
- Конкурс:
- 1.2
- Подано заяв:
- 12
- Подано оригіналів:
- 12
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Банцадзе Бека Георгійович | 148.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 148.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Григорян Арсен Андрійович | 144.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 144.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Цуркан Анжела Вячеславівна | 140.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 140.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Пліско Олена Василівна | 136.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 136.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Кузьмінов Володимир Андрійович | 128.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 128.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Баландін Кирило Євгенович | 128.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 128.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Матвійчук Ольга Миколаївна | 128.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 128.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Селецька Надія Олександрівна | 128.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 128.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Бондаренко Віталій Вікторович | 128.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 128.00 | 0.00 | — | — | + | — |
10 | Павлов Володимир Георгійович | 124.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | — | — | + | — |
11 | Бородін Павло Володимирович | 124.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | — | — | + | — |
12 | Шапошнік Артем Миколайович | 124.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | — | — | + | — |