харчові технології та інженерія
Спеціаліст- Факультет:
- Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
- Всього місць:
- 25
- Бюджетних місць:
- 6
- Конкурс:
- 1
- Подано заяв:
- 6
- Подано оригіналів:
- 6
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Попкова Тетяна Миколаївна | 164.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 164.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Шаповал Ірина Валеріївна | 160.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 160.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Деменко Анастасія Юріївна | 156.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 156.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Лазарчук Марина Валеріївна | 152.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 152.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Плешивцова Аліна Вадимівна | 152.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 152.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Проценко Андрій Вікторович | 148.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 148.00 | 0.00 | — | — | + | — |