Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2014Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
1
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Попкова Тетяна Миколаївна 164.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 164.00 0.00 +
2 Шаповал Ірина Валеріївна 160.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 160.00 0.00 +
3 Деменко Анастасія Юріївна 156.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 156.00 0.00 +
4 Лазарчук Марина Валеріївна 152.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 152.00 0.00 +
5 Плешивцова Аліна Вадимівна 152.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 152.00 0.00 +
6 Проценко Андрій Вікторович 148.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 148.00 0.00 +