харчові технології та інженерія
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)- Факультет:
- Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки м’яса
- Всього місць:
- 20
- Бюджетних місць:
- 5
- Конкурс:
- 1.8
- Подано заяв:
- 9
- Подано оригіналів:
- 9
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Бондаренко Павло Олексійович | 173.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 173.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Ізвеков Євгеній Михайлович | 166.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 166.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Семченко Катерина Валеріївна | 161.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 161.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Куча Любов Миколаївна | 159.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 159.00 | 0.00 | + | — | + | — |
5 | Ніколенко Іван Сергійович | 147.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 147.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Харковець Іван Вячеславович | 145.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 145.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Бердник Станіслав Георгійович | 141.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 141.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Вовк Владислав Володимирович | 136.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 136.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Саражинський Дмитро Олександрович | 124.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | — | — | + | — |