харчові технології та інженерія
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)- Факультет:
- Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки молока
- Всього місць:
- 15
- Бюджетних місць:
- 5
- Конкурс:
- 1.4
- Подано заяв:
- 7
- Подано оригіналів:
- 5
| № | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | Барац Карина Сергіївна | 180.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 180.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 2 | Черкашина Дар`я Михайлівна | 160.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 160.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 3 | Зуб Олена Сергіївна | 152.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 152.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 4 | Деркач Рафаель Аллабагішевич | 152.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 152.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 5 | Богдан Олексій Сергійович | 148.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 148.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 6 | Суконька Вікторія Юріївна | 140.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 140.00 | 0.00 | — | — | — | + |
| 7 | Кириленко Яна Миколаївна | 124.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | + | — | — | + |