Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Валяєва Аліса Валеріївна 156.00 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 156.00 0.00 +
2 Новіков Артур Віталійович 164.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 164.00 0.00 +
3 Литвин Михайло Володимирович 160.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 160.00 0.00 +
4 Суконька Вікторія Юріївна 156.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 156.00 0.00 +
5 Тельнова Катерина Миколаївна 152.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 152.00 0.00 + +
6 Кириленко Яна Миколаївна 148.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 148.00 0.00 + +