харчові технології та інженерія
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)- Факультет:
- Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
- Всього місць:
- 20
- Бюджетних місць:
- 5
- Конкурс:
- 2.2
- Подано заяв:
- 11
- Подано оригіналів:
- 11
| № | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | Гущанська Юлія Сергіївна | 168.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 168.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 2 | Шевченко Валерій Валерійович | 164.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 164.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 3 | Чорнобай Яна Юріївна | 160.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 160.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 4 | Походенко Ганна Дмитрівна | 156.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 156.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 5 | Миколка Марина Сергіївна | 156.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 156.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 6 | Корсун Катерина Олександрівна | 132.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 132.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 7 | Чала Кристина Геннадіївна | 124.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | + | — | + | — |
| 8 | Павленко Ігор Романович | 124.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | + | — | + | — |
| 9 | Трембицька Карина Валеріївна | 124.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 10 | Гречаник Ніна Станіславівна | 124.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | — | — | + | — |
| 11 | Калініченко Андрій Русланович | 124.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | — | — | + | — |