Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
12
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Клусович Тетяна Валеріївна 276.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
95.00 0.00 181.00 0.00 + +
2 Шевченко Анастасія Андріївна 263.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
87.00 0.00 176.00 0.00 +
3 Соболь Юлія Сергіївна 258.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
79.00 0.00 179.00 0.00 +
4 Пахомова Олена Сергіївна 255.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
83.00 0.00 172.00 0.00 +
5 Мохаммад Аліна Хашемівна 250.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
79.00 0.00 171.00 0.00 +
6 Волкова Аліна Володимирівна 243.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
83.00 0.00 160.00 0.00 +
7 Гаряга Аліна Олегівна 242.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
81.00 0.00 161.00 0.00 +
8 Голобородько Каріна Вікторівна 241.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
75.00 0.00 166.00 0.00 +
9 Борисов Павло Сергійович 232.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
77.00 0.00 155.00 0.00 +
10 Ноздрачова Олена Сергіївна 230.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
79.00 0.00 151.00 0.00 +
11 Нурєєва Анна Владленівна 207.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
75.00 0.00 132.00 0.00 +
12 Гудименко Євгеній Миколайович 198.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
72.00 0.00 126.00 0.00 +