харчові технології та інженерія
Магістр- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології в ресторанному господарстві
- Всього місць:
- 15
- Бюджетних місць:
- 10
- Конкурс:
- 1.2
- Подано заяв:
- 12
- Подано оригіналів:
- 12
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Клусович Тетяна Валеріївна | 276.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
95.00 | 0.00 | 181.00 | 0.00 | + | — | + | — |
2 | Шевченко Анастасія Андріївна | 263.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
87.00 | 0.00 | 176.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Соболь Юлія Сергіївна | 258.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
79.00 | 0.00 | 179.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Пахомова Олена Сергіївна | 255.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
83.00 | 0.00 | 172.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Мохаммад Аліна Хашемівна | 250.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
79.00 | 0.00 | 171.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Волкова Аліна Володимирівна | 243.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
83.00 | 0.00 | 160.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Гаряга Аліна Олегівна | 242.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
81.00 | 0.00 | 161.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Голобородько Каріна Вікторівна | 241.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
75.00 | 0.00 | 166.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Борисов Павло Сергійович | 232.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
77.00 | 0.00 | 155.00 | 0.00 | — | — | + | — |
10 | Ноздрачова Олена Сергіївна | 230.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
79.00 | 0.00 | 151.00 | 0.00 | — | — | + | — |
11 | Нурєєва Анна Владленівна | 207.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
75.00 | 0.00 | 132.00 | 0.00 | — | — | + | — |
12 | Гудименко Євгеній Миколайович | 198.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
72.00 | 0.00 | 126.00 | 0.00 | — | — | + | — |