Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Технологій і Дизайну
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
2
Подано оригіналів:
2
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Захарцева Інна Олександрівна 290.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
160.10 0.00 130.00 0.00 +
2 Шараєва Наталя Олександрівна 303.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
173.40 0.00 130.00 0.00 +