Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
1976
Оригіналів
683
Всього місць
860
Бюджетних місць
320
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка,
Спеціальність: розробка програмного забезпечення
49 30 14 23.3
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Ресторанне господарство
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: організація обслуговування населення
10 25 5 15.6
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Правознавство
Галузь: Право,
Спеціальність: правознавство
94 90 25 25.1
Історія України (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Готельне обслуговування
96 100 25 24.4
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
29 30 15 17.8
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
63 50 25 21.1
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: фінанси і кредит
35 30 11 23.5
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Ресторанне господарство
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
78 65 25 20.9
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка,
Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж
44 30 15 19.4
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Ресторанне господарство
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
68 60 10 25.7
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Туристичне обслуговування
118 60 15 26.6
Українська мова (k=1)
Географія (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Ресторанне господарство
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: організація обслуговування населення
32 25 5 348.5
Українська мова та література (k=1)
Математика або Географія (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Правознавство
Галузь: Право,
Спеціальність: правознавство
193 35 20 357
Українська мова та література (k=1)
Історія України або Світова література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
108 30 15 339
Українська мова та література (k=1)
Математика або Історія України (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
113 30 25 282
Українська мова та література (k=1)
Математика або Світова література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: фінанси і кредит
35 0 0 0
Українська мова та література (k=1)
Математика або Історія України (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Ресторанне господарство
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
88 60 25 318
Українська мова та література (k=1)
Математика або Хімія (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Ресторанне господарство
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
194 30 10 348.5
Українська мова та література (k=1)
Математика або Географія (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Готельне обслуговування
265 50 25 335
Українська мова та література (k=1)
Математика або Географія (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка,
Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж
9 0 0 0
Українська мова та література (k=1)
Математика або Фізика (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Туристичне обслуговування
240 30 10 367.5
Українська мова та література (k=1)
Математика або Географія (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) Факультет: Ресторанне господарство
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
12 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) Факультет: Правознавство
Галузь: Право,
Спеціальність: правознавство
1 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Готельне обслуговування
0 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
1 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) Факультет: Ресторанне господарство
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
0 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
0 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка,
Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж
1 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Туристичне обслуговування
0 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)