Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Статистика
- Заяв
- 233
- Оригіналів
- 229
- Всього місць
- 695
- Бюджетних місць
- 183
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Електротехніка та електромеханіка, Спеціальність: монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд |
33 | 50 | 25 | 21.3 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
20 | 30 | 10 | 24.1 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: економіка підприємства |
23 | 60 | 15 | 23.4 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
27 | 50 | 25 | 19.2 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
32 | 50 | 25 | 19.2 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
25 | 50 | 25 | 15.5 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
25 | 50 | 25 | 16.4 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
20 | 50 | 20 | 12.7 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування |
12 | 30 | 5 | 25.4 |
Географія профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Електротехніка та електромеханіка, Спеціальність: монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд |
2 | 5 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
1 | 5 | 0 | 0 |
Математика або Географія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: економіка підприємства |
4 | 5 | 0 | 0 |
Математика або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
0 | 21 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
2 | 19 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
0 | 25 | 2 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
1 | 5 | 1 | 285 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
0 | 30 | 1 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування |
1 | 5 | 0 | 0 |
Математика або Географія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Електротехніка та електромеханіка, Спеціальність: монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд |
0 | 14 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
0 | 13 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: економіка підприємства |
0 | 31 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
1 | 5 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
1 | 19 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
3 | 5 | 2 | 124.5 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
0 | 25 | 1 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
0 | 30 | 1 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування |
0 | 13 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |