Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Статистика
- Заяв
- 93
- Оригіналів
- 68
- Всього місць
- 360
- Бюджетних місць
- 51
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування, Спеціалізація: Сфера обслуговування |
15 | 60 | 3 | 23.1 |
Українська мова (k=1) Географія (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: Економіка та підприємництво |
22 | 60 | 15 | 19.6 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування, Спеціалізація: Сфера обслуговування |
21 | 60 | 3 | 22.7 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції |
20 | 60 | 15 | 20.6 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування, Спеціалізація: Сфера обслуговування |
0 | 60 | 0 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції |
15 | 60 | 15 | 12.3 |
Фаховий іспит (k=1) |