Коломийський економіко-правовий коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Статистика
- Заяв
- 194
- Оригіналів
- 182
- Всього місць
- 570
- Бюджетних місць
- 149
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
17 | 30 | 17 | 22.5 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: обліку та фінансів Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
18 | 30 | 18 | 18.4 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Правознавства Галузь: Право, Спеціальність: правознавство |
41 | 60 | 25 | 23.9 |
Історія України профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
21 | 30 | 18 | 19.8 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
18 | 30 | 16 | 21.6 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: обліку та фінансів Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
40 | 60 | 40 | 17.8 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
1 | 30 | 0 | 0 |
Математика або Географія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Правознавства Галузь: Право, Спеціальність: правознавство |
5 | 60 | 0 | 0 |
Історія України або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
1 | 30 | 0 | 0 |
Математика або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
11 | 30 | 0 | 0 |
Математика або Географія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: обліку та фінансів Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
19 | 30 | 15 | 316 |
Математика або Історія України профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
0 | 30 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: обліку та фінансів Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
1 | 30 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
1 | 30 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
0 | 60 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |