Івано-Франківський технікум ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій
Статистика
- Заяв
- 107
- Оригіналів
- 106
- Всього місць
- 154
- Бюджетних місць
- 44
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: комерційна діяльність |
12 | 25 | 5 | 21.4 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
16 | 30 | 4 | 21.4 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
33 | 30 | 30 | 64.3 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: комерційна діяльність |
20 | 20 | 0 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
13 | 30 | 0 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування |
13 | 19 | 5 | 81.95 |
Фаховий іспит (k=1) |