Механіко-технологічний технікум Одеської національної академії харчових технологій
Статистика
- Заяв
- 248
- Оригіналів
- 168
- Всього місць
- 705
- Бюджетних місць
- 100
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Автоматика та управління, Спеціальність: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва |
21 | 30 | 15 | 19.3 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
17 | 50 | 15 | 16.5 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
17 | 50 | 15 | 17.6 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Електротехніка та електромеханіка, Спеціальність: монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд |
18 | 30 | 15 | 16.8 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
17 | 25 | 15 | 15.5 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
13 | 25 | 10 | 15.2 |
Українська мова профільний (k=1) Математика (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
18 | 25 | 15 | 17 |
Українська мова профільний (k=1) Математика (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Автоматика та управління, Спеціальність: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва |
18 | 30 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
14 | 50 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
21 | 50 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Електротехніка та електромеханіка, Спеціальність: монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд |
13 | 30 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
10 | 25 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
4 | 25 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
12 | 25 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Автоматика та управління, Спеціальність: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва |
0 | 30 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
8 | 50 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
6 | 50 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Електротехніка та електромеханіка, Спеціальність: монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд |
5 | 30 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
2 | 25 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
10 | 25 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
4 | 25 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |