Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2014Харківська область
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
280
Оригіналів
212
Всього місць
571
Бюджетних місць
0
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Економіки та підприємництва
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
9 30 0 0
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
30 50 0 0
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Туристичне обслуговування
15 40 0 0
Українська мова (k=1)
Географія (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Економіки та підприємництва
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: фінанси і кредит
28 60 0 0
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Економіки та підприємництва
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: оціночна діяльність
9 30 0 0
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
48 60 0 0
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Економіки та підприємництва
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
49 60 0 0
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Економіки та підприємництва
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність,
Спеціалізація: товарознавство в митній справі
29 60 0 0
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Економіки та підприємництва
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
1 23 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
10 32 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Економіки та підприємництва
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: фінанси і кредит
14 27 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Економіки та підприємництва
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: оціночна діяльність
2 11 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
7 7 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Економіки та підприємництва
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
20 45 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Економіки та підприємництва
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність,
Спеціалізація: товарознавство в митній справі
8 35 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
1 1 0 0
Фаховий іспит (k=1)