Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2014Харківська область
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
1039
Оригіналів
323
Всього місць
375
Бюджетних місць
107
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: комерційна діяльність
96 40 7 341
Математика або Світова література профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
31 25 10 312
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
28 25 5 331
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
113 60 30 332.5
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
123 35 7 351.5
Математика або Історія України профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: економіка підприємства
83 25 7 328.5
Математика або Світова література профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: фінанси і кредит
171 25 7 343
Математика або Історія України профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
136 30 15 357.5
Математика або Географія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Туристичне обслуговування
132 50 9 355
Математика або Географія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
62 40 10 201.5
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання)
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
14 20 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
30 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
14 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Туристичне обслуговування
5 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
1 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)