Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
ВМ 15 / БМ 8
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Бадзюнь Ольга Володимирівна 8.900 8.900
2
Андрощук Богдан Ігорович 6.800 6.800
3
Гайдучик Юрій Олександрович 9.000 9.000
4
Данилюк В`ячеслав Васильович 8.700 8.700
5
Кохтярук Богдана Миколаївна 8.100 8.100