виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Бадзюнь Ольга Володимирівна | — | — | 8.900 | 8.900 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Андрощук Богдан Ігорович | — | — | 6.800 | 6.800 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Гайдучик Юрій Олександрович | — | — | 9.000 | 9.000 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Данилюк В`ячеслав Васильович | — | — | 8.700 | 8.700 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Кохтярук Богдана Миколаївна | — | — | 8.100 | 8.100 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Лунь Роман Миколайович | — | — | 7.600 | 7.600 | — | — | — | — | — | — | — |
7
|
Штим Оксана Андріївна | — | — | 8.200 | 8.200 | — | — | — | — | — | — | — |