Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
ВМ 15 / БМ 8
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Бадзюнь Ольга Володимирівна 8.900 8.900
2
Андрощук Богдан Ігорович 6.800 6.800
3
Гайдучик Юрій Олександрович 9.000 9.000
4
Данилюк В`ячеслав Васильович 8.700 8.700
5
Кохтярук Богдана Миколаївна 8.100 8.100
6
Лунь Роман Миколайович 7.600 7.600
7
Штим Оксана Андріївна 8.200 8.200
8
Кревська Любов Олексіївна 6.900 6.900
9
Микитюк Вікторія Юріївна 8.300 8.300
10
Шабала Ірина Борисівна 9.500 9.500
11
Кучер Тарас Володимирович 7.250 7.250
12
Гольц Олена Богданівна 6.900 6.900
13
Корніяшик Оксана Петрівна 9.000 9.000
14
Стоцький Павло Володимирович 8.800 8.800