Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
ВМ 15 / БМ 8
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Бадзюнь Ольга Володимирівна 83.900 8.900
2
Андрощук Богдан Ігорович 59.300 6.800
3
Гайдучик Юрій Олександрович 64.000 9.000
4
Данилюк В`ячеслав Васильович 73.700 8.700
5
Кохтярук Богдана Миколаївна 48.100 8.100
6
Лунь Роман Миколайович 72.600 7.600
7
Штим Оксана Андріївна 95.700 8.200
8
Кревська Любов Олексіївна 66.900 6.900
9
Микитюк Вікторія Юріївна 40.800 8.300
10
Шабала Ірина Борисівна 62.000 9.500
11
Кучер Тарас Володимирович 89.750 7.250
12
Гольц Олена Богданівна 101.900 6.900
13
Корніяшик Оксана Петрівна 61.500 9.000
14
Стоцький Павло Володимирович 58.800 8.800
15
Мазурок Максим Вікторович 7.100 7.100
16
Кідиба Анна Ігорівна 7.400 7.400
17
Павлюк Вікторія Григорівна 8.300 8.300
18
Федорчук Сергій Миколайович 7.100 7.100
19
Костюк Олександр Васильович 7.900 7.900
20
Бабій Павло Миколайович 7.200 7.200
21
Залевський Ігор Миколайович 7.100 7.100
22
Мелешко Владислав Олександрович 8.500 8.500
23
Пустовалова Вікторія Олександрівна 8.400 8.400
24
Зварич Оксана Петрівна 8.700 8.700
25
Безух Володимир Олександрович 6.900 6.900
26
Онищенко Анастасія Геннадіївна 6.700 6.700
27
Локачук Андрій Олександрович 6.200 6.200
28
Ткачук Юлія Олександрівна 7.600 7.600
29
Сінькевич Ангеліна Олександрівна 8.300 8.300
30
Мазурик Валентина Володимирівна 9.400 9.400
31
Глинюк Сергій Олегович 6.200 6.200
32
Троценко Олександр Вікторович 8.400 8.400
33
Ковбасюк Микола Олександрович 6.200 6.200
34
Горбачевський Олександр Євгенович 8.400 8.400