виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Гаць Анна Андріївна | — | — | 127.345 | 16.870 | 245.50 | — | — | — | — | — | — |
2
|
Цехуш Валерія Миколаївна | — | — | 149.120 | 17.720 | 292.00 | — | — | — | — | — | — |
3
|
Шарук Олександр Петрович | — | — | 134.570 | 14.870 | 266.00 | — | — | — | — | — | — |
4
|
Турсумуратов Олександр Серикович | — | — | 124.635 | 13.260 | 247.50 | — | — | — | — | — | — |
5
|
Ковальчук Лариса Василівна | — | — | 126.775 | 16.300 | 245.50 | — | — | — | — | — | — |