Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Михнюк Наталія Петрівна 7.800 7.800
2
Гарбарук Катерина Олегівна 7.600 7.600
3
Супронюк Вікторія Сергіївна 7.900 7.900
4
Бадзюнь Ольга Володимирівна 8.900 8.900
5
Крисак Ольга Анатоліївна 10.100 10.100
6
Гринюк Антоніна Юріївна 9.300 9.300
7
Крищук Іванна Анатоліївна 8.900 8.900