виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Михнюк Наталія Петрівна | — | — | 7.800 | 7.800 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Гарбарук Катерина Олегівна | — | — | 7.600 | 7.600 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Супронюк Вікторія Сергіївна | — | — | 7.900 | 7.900 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Бадзюнь Ольга Володимирівна | — | — | 8.900 | 8.900 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Крисак Ольга Анатоліївна | — | — | 10.100 | 10.100 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Гринюк Антоніна Юріївна | — | — | 9.300 | 9.300 | — | — | — | — | — | — | — |
7
|
Крищук Іванна Анатоліївна | — | — | 8.900 | 8.900 | — | — | — | — | — | — | — |