Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Михнюк Наталія Петрівна 80.300 7.800
2
Гарбарук Катерина Олегівна 85.100 7.600
3
Супронюк Вікторія Сергіївна 7.900 7.900
4
Бадзюнь Ольга Володимирівна 78.900 8.900
5
Крисак Ольга Анатоліївна 92.600 10.100
6
Гринюк Антоніна Юріївна 89.300 9.300
7
Крищук Іванна Анатоліївна 86.400 8.900
8
Третяк Олександра Олександрівна 86.200 8.700
9
Ковальчук Любов Валентинівна 73.700 8.700