виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Кордон Наталя Маратівна | — | — | 8.300 | 8.300 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Джум Наталія Валентинівна | — | — | 7.700 | 7.700 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Гресько Андрій Віталійович | — | — | 7.000 | 7.000 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Вівдич Роман Валерійович | — | — | 6.100 | 6.100 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Ратушняк Вікторія Миколаївна | — | — | 8.400 | 8.400 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Павлюк Альона Олександрівна | — | — | 8.600 | 8.600 | — | — | — | — | — | — | — |
7
|
Дишкант Леся Іванівна | — | — | 9.500 | 9.500 | — | — | — | — | — | — | — |
8
|
Андрійчук Владислав Володимирович | — | — | 7.000 | 7.000 | — | — | — | — | — | — | — |
9
|
Пітропов Сергій Костянтинович | — | — | 8.700 | 8.700 | — | — | — | — | — | — | — |
10
|
Бойко Лідія Вікторівна | — | — | 8.500 | 8.500 | — | — | — | — | — | — | — |
11
|
Параконна Любов Василівна | — | — | 8.900 | 8.900 | — | — | — | — | — | — | — |
12
|
Сторожук Олександр Миколайович | — | — | 6.700 | 6.700 | — | — | — | — | — | — | — |
13
|
Краснопольська Ілона Едуардівна | — | — | 9.100 | 9.100 | — | — | — | — | — | — | — |
14
|
Іващук Ольга Євгеніївна | — | — | 9.100 | 9.100 | — | — | — | — | — | — | — |
15
|
Мецак Владислав Віталійович | — | — | 5.600 | 5.600 | — | — | — | — | — | — | — |
16
|
Братчук Тетяна Сергіївна | — | — | 9.300 | 9.300 | — | — | — | — | — | — | — |
17
|
Замрозевич Іуліанія Євгеніївна | — | — | 8.100 | 8.100 | — | — | — | — | — | — | — |
18
|
Бабійчук Павло Вікторович | — | — | 6.500 | 6.500 | — | — | — | — | — | — | — |
19
|
Іванова Каріна Кіндратівна | — | — | 10.000 | 10.000 | — | — | — | — | + | — | — |
20
|
Ястремська Яна Сергіївна | — | — | 9.600 | 9.600 | — | — | — | — | — | — | — |
21
|
Гепанчук Костянтин Русланович | — | — | 6.500 | 6.500 | — | — | — | — | — | — | — |