виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Панасюк Павло Миколайович | — | — | 6.600 | 6.600 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Слободянюк Марина Сергіївна | — | — | 9.500 | 9.500 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Томчук Ярослав Вікторович | — | — | 7.200 | 7.200 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Новожилов Артур Русланович | — | — | 6.400 | 6.400 | — | — | — | — | — | — | — |